fbpx

Hårborttagning

Derma Clinique

Soprano Titanium Nr1 på marknaden

Nu kan ni behandlas med den senaste maskinen i Soprano-familjen. Laser ger nästan alltid bättre resultat än IPL-system eftersom den har mer energi, rätt pulslängd och våglängder som är optimerade för att få en effektiv och permanent hårborttagning. Bli av med generande hårväxt för alltid.

Med sin nya 3D teknik & trio hand-enheter är den inte bara världens bästa laser, den är även säker, mest effektiv, och snabbaste lasern i världen. Nu kan vi äntligen behandla alla områden enkelt, snabbt och nästintill smärtfritt.

Hand-enheterna har nämligen inbyggda kylsystem som kyler ner huden under behandlingarna samtidigt som lasern jobbar långt ner i hårrötterna. Känn dig len, fri och fräsch. Smart hårborttagning med världens mest kända tillverkare av diodlaser -Alma Lasers USA. 

Fri konsultation

Vi rekommenderar alla våra kunder att boka in en kostnadsfri konsultation innan man bokar sin första behandling.

Laserljuset passerar genom huden med hjälp av gelé som man applicerar på huden. Lasern värmer upp pigment i håret och sprider sig från håret ner till hårrötterna som värms upp till ca 70° C och förstör de hårproducerande cellerna. Laserenergin omvandlas till värme och förstör hårsäcken utan att skada huden. Med hjälp av tre olika våglängder i samma munstycke, når vi de bästa resultaten någonsin.

Hårborttagningen är mest effektiv mot mörka typer av hår men fungerar även på ljusare (dock inte röda, vita & grå hår). Vår hårborttagningslaser är alltså det bästa alternativet för dig som vill bli hår-fri permanent. Vi på Derma Clinique jobbar ständigt med den senaste tekniken och vill alltid erbjuda våra kunder de bästa behandlingarna. Självklart är vi utbildade och erhåller certifikat inom de skönhetsbehandlingarna som vi erbjuder. Jag som utför behandlingarna heter Frida Ibrahim och är legitimerad laserterapeut.

Mellan ögonbrynen 3 minuter

Ögonbryn & Panna 10 minuter

Öron 10 minuter

Överläpp 2 minuter

Polisonger 5 minuter

Kind 10 minuter

Haka 10 minuter

Hals 10 minuter

Nacke/Hårfäste 10 minuter

Nacke & Hals 15 minuter

Axlar man 15 minuter

Skuldror man 15 minuter

Rygg man 20 minuter

Svank 10 minuter

Bröstvårtor 5 minuter

Bröst man 15 minuter

Mage man 15 minuter

Mage (navel/maglinje) kvinna 10 minuter

Armhålor 2 minuter

Underarmar eller överarmar 15 minuter

Hela armar (över- & under) 20 minuter

Händer (inkl. fingrar) 5 minuter

Bikinilinjen 10 minuter

Intim area 20 minuter

Full Brazilian (hela intim-området) fram & bak 20 minuter

Underben 20 minuter

Lår (Fram och bak) 20 minuter

Hela ben 30 minuter

Rumpa 15 minuter

Fötter (inkl. tår) 5 minuter

Paketpris- Hårborttagning Laser Soprano Titanium

Bröst & mage man 30 minuter

Hela ben Inkl. bikini linjen 40 minuter

Hela ben inkl. bikini linjen & armhålor 45 minuter

Hela ben inkl. bikini linjen, armhålor & hela armar 60 minuter

Laser Ansikte komplett (inkl. haka) 20 minuter

Laser Rygg man (inkl. axlar, skuldror & nacke) 30 minuter

Alla hud-typer kan behandlas, ljusa som mörka tack vare den nya SHR-tekniken som minskar risken för att huden ska bli överhettad. Även de flesta hår-typerna kan behandlas om de innehåller melanin/färg., d.v.s. inte vita/grå eller röda hår.

Vi behandlar dock inte:

  • Gravida (p.g.a. hormonella förändringar)-
  • Ammande
  • Patienter med viss medicinering. Tar du receptbelagda
    mediciner bör du tala om det under vår konsultation.
  • Vi kan ej behandla på områden där man har tatueringar
    (Lasern är stark och drar åt sig färgen samt skadar huden)

I genomsnitt behövs ca 6 – 8 behandlingar. Resultaten varierar mellan patienterna. Vissa behöver fler, andra färre behandlingar. Anledningen beror på att vi endast kommer åt de aktiva håren, alltså de som syns. De vilande håren saknar pigment och upphettas därför inte av lasern. Däremot så väcker vi en del av dem under varje behandling som sedan blir aktiva och tas bort under kommande behandling. Det är därför som vi behöver fler behandlingar, annars hade det förmodligen räckt med en. När de nya hårfaserna växer ut kan vissa patienter uppleva att de blir hårigare under processen men förklaringen är att den nya fasen aktiveras/väcks och de kommer att tas bort i nästa behandling. Men när vi slutför behandlingarna så försvinner håren och de ska inte växa tillbaka mer.

Behandlingstiderna varierar mellan 4-12v beroende på området som ska behandlas. Hårfaserna växer olika fort på olika kroppsdelar och därför är det viktigt att man utför behandlingarna under rätt tidscykel. Vissa kroppsdelar rekommenderas att behandlas var 4-e vecka, andra bör man vänta med till 8-12veckor. Vi hjälper självklart till med att boka in passande tider för just ER behandling.

Enligt studier med uppföljningstid på 2 år, så har resultaten varit permanenta. Detta gäller dock inte hormonellt betingad ökad hårväxt.

Det beror på vilket område man vill behandla. ju större områden, desto mer tid. Dock så är Soprano Titanium den snabbaste lasern som finns inom hårborttagning. En armhåla tar t.ex. endast 19sekunder att behandla, hela ben tar ca 7min.

Om man jämför med andra metoder så är Soprano mindre smärtsam. Detta tack vare sitt fantastiska kylsystem ICE-plus. Kunder upplever oftast bara att det känns som lite varma stick just under behandlingen.

Vad ska man tänka på inför en laserbehandling?

Vad ska man tänka på efter laserbehandlingen?

Shopping cart
Börja skriva för att se produkter du letar efter.
Shop
0 Min favoritlista
0 items Cart
My account