fbpx

PhiBrows

Derma Clinique

Microblading

PhiBrows Microblading är en hyperrealistisk teknik för att rita ögonbryn manuellt (med hjälp av microblading). PhiBrows är en av de mest populära skönhetsbehandlingarna idag tack vare de många fördelar som den ger kunderna. Behandlingen utförs för hand av en utbildad Phibrows-artist. För att bli Phibrows-artist krävs en gedigen utbildning tillsammans med en master.

Förutom att du sparar tid för att rita ögonbryn varje dag, har PhiBrows Microblading-behandling en stark inverkan på självkänslan i olika situationer när sminket kan raderas. I regnet, vid havet, under träning: kunder som använder PhiBrows Microblading-teknik behöver aldrig frukta att deras makeup kommer att smälta bort. Med endast en behandling får kunderna ögonbryn som håller mellan 1-3år.

Den sanna essensen av PhiBrows Microblading-behandling är att designen i denna procedur erhålls genom att använda det gyllene snittet. Det gyllene snittet representerar en andel som redan finns i utformningen av alla levande former på planeten. Andelen är förhållandet mellan två storlekar eller längder, och i det här fallet är det 1: 1,618.

Denna proportion kallas också för gudomlig proportion, och de föremål och former som har den, uppfattas som något vackert. Inom matematik och konst är siffran 1 618 känd som den grekiska bokstaven Phi, vilket är anledningen till att denna behandling fick namnet PhiBrows, eller ögonbryn ritade av en gudomlig design.

phibrows treatment

Boka PhiBrows

Klicka på "Boka" länken för bokning och mer information om PhiBrows - Microblading

Vi ritar upp formen med hjälp av ett speciellt Pigmentet appliceras i ytan av dermis, med ett sterilt engångsverktyg som har en rad med flera fina nålar. Vi skapar tunna, fina hårstrån som teckningar i huden. Mycket naturligt resultat uppnås, eftersom håren dras in i huden enligt den naturliga hårväxtriktningen. Detta skapar ett hyperrealistiskt utseende. Vi utför behandlingen med hjälp av en speciell kompass för att mäta formen rätt, enligt den gyllene korsningen. Sedan tar vi kort och mäter allting via en speciell app, PhiApp. Artisten följer alltid hårens
riktning och väljer den färgen som passar kunden bäst.

Phibrows är en särskild teknik för att utföra microblading, det vill säga en semi-permanent ögonbrynstatuering. Phibrows innebär en slags kvalitetsstämpel och till skillnad från ”vanlig microblading” krävs det en specifik utbildning, särskilda instrument och kvalitetssäkrade produkter.

Vi utgår alltid från kundens färg och hudton.

Behandlingen är väldigt individuell. Tjänsten kan vara lite obekväm för dem som är mer känsliga. Det finns emellertid ett bedövningsmedel efter första passet. Detta kommer att dämpa området och vara praktiskt taget smärtfritt. Det rekommenderas inte att ha proceduren när du är på menstruationscykeln, eftersom du kan uppleva mer obehag.

Det är väldigt individuellt och beror på hur oljig huden är, din livsstil, hudvårdsrutiner, träning och sol. Resultaten varierar mellan 1-3år.

Vi utför INTE microblading om kunden…

 • Är gravid/ammar. 

 • Har keloider (onormala/grova ärrbildningar i det området)

 • Diabetes (måste godkännas av läkare)

 • Infektion i kroppen.

 • Epilepsi (måste godkännas av läkare samt tas med en närstående som kan hjälpa till). 

 • Blodsjukdomar tex. Hepatit, HIV.

 • Hjärtproblem/peacemaker, högt blodtryck.

 • Organtransplantation.

 • Psoriasis, sår, finnar eller utslag (i närheten av ögonbrynen)

 • Pågående herpesinfektion.

 • Botox i pannan dem senaste 4veckorna. 

 • Behandlas för acne (vänta 3 månader) 

 • Starka mediciner (rådfråga läkaren) Vissa starka preparat kräver 6månaders uppehåll innan vi kan utföra behandlingen.
 • Undvik att duscha på 24h, därefter undvik vatten kring brynen så gott det går de första dagarna. 

 • De första 14 dagarna ska man undvika sol, spa och saltvatten. 

 • Sminka inte nära ögonbrynen de första 7-10dagarna. Undvik även krämer. 

 • Tänk på infektionsrisker eftersom det är öppna sår. Använd därför alltid rena handdukar, rena örngott och pilla ej med fingrarna på brynen. 

 • Undvik syrebehandlingar, laser och annat stark på brynen, andra delar av ansiktet går givetvis bra. 

Vi rekommenderar att man fyller på en gång/år vid behov, för att behålla fyllningen.

Behandlingen tar ca 2,5 timmar totalt (eftersom mallen ska ritas noga och stråna ska sitta på rätt plats).

I början kan man uppleva att tatueringen är skarp men ca 20% bleknar bort efter några dagar.

Vi rekommenderar att man avstår de första 2 veckorna efter en vaccination.

Självklart! Vi öppnar alltid en ny förpackningen framför kunden med sterila handskar.

Ja, kliniken har även en lasermaskin för borttagning av tatueringar.

Som phibrows-artist vill man inte jobba över en gammal tatuering eftersom vårt arbete skiljer sig från andras och vi använder andra pigment. Därför rekommenderar vi alltid en konsultation först och därefter tar vi beslut grundat efter hur dina bryn ser ut. Om man har en gammal tatuering så rekommenderar vi att man tar bort pigmenten först med hjälp av Phi-Laser.

Japp, de är veganska. Vi arbetar dessutom med marknadens bästa produkter som inte innehåller tungmetall eller cancerframkallande ämnen.

Detta är en teknik som innebär en kombination av mikroblading och skuggning. Detta skapar mer täta, fylligare blickar. Efter att vi tatuerat in stråna använder vi en maskin som ”skuggar” mellan stråna.

Shopping cart
Börja skriva för att se produkter du letar efter.
Shop
0 Min favoritlista
0 items Cart
My account