Tandblekning

Derma Clinique

Super bright

Våga le!

Inget slår ett fint, strålande leende. Nu kan ni få upp till 7 – 10 nyanser vitare tänder hos oss på vår skönhetsklinik, Derma Clinique. Behandlingen tar ca 1 timme (inkl. en individuell konsultation, 5min härdning av skyddspasta samt 2x20min blekning).

Oftast räcker det med en behandling men vissa behöver ett återbesök (1x20min) under samma år för att uppnå full effekt på sin tandblekning.

Duo-behandling

Nu har vi köpt in ytterligare en maskin för att kunna erbjuda dig och din vän/partner/bekant att bleka tänderna samtidigt.

När vi bleker tänderna använder vi oss av en skonsam, smärtfri och ofarlig blekgelé (väteperoxid) från Super Bright, som aktiveras under plasmaljus. Blekningen är självklart CE-märkt och medicintekniskt klassad. Väteperoxiden bleker bort missfärgningar men tar ej bort tandsten. Därför är det viktigt att man har besökt tandvården för tandstensrensning samt kontrollerat att man inte har synliga hål i tänderna. 

Ilningar är sällsynta men kan uppstå, dock består dem inte.  Efter tandblekningen kan tandköttet kännas lite ömt men återställs inom några timmar, sen känns allt normalt igen. 

Tänderna fortsätter att blekas i upp till 2h efter behandlingen så det är viktigt att man avstår från att äta och dricka, endast vatten går bra under denna tid.

Besök alltid en tandläkare/tandhygienist för att rensa tandsten inom de senaste 6 månaderna.

Behandlingen utförs med en skonsam, smärtfri och ofarlig gelé (väteperoxid) som aktiveras under plasmaljus.

Behandlingen tar ca en timme (inkl. en individuell konsultation, härdning av skyddspasta samt 2x20min tandblekning.

Ja, vi kan bleka alla synliga framtänder, även plasttänder & porslintänder men de kan aldrig blekas till att bli vitare än deras ursprungs-färg. Vi bleker även tänder med tandsmycken. Dock så ska man tänka på att tanden under smycket inte bleks, vilket innebär att om smycket tas bort så kan det uppstå en nyansskillnad. Men det kan man jämna ut vid ett återbesök. 

Om man sköter om sina tänder håller vår blekning upp till ett år. Vill man göra en touch-up (återbesök) kan detta göras inom 6 mån för att erhålla rabatt. Då kostar återbesöket endast 800kr.

Nej, vi behandlar inte er som är gravida, ammande eller har pacemaker eller epilepsi. 

Nej, det gör inte ont. Behandlingen är skonsam mot tänderna och helt smärtfri. Tandköttet kan kännas lite ömt direkt efter behandlingen men det går snabbt över. En ilning kan uppstå beroende på tandens tjocklek men består ej.

Ja, det går bra. Vi bygger tillsammans upp resultat utefter vad dina tänder klarar av. Emaljen påverkas eller skadas inte av tandblekningen.

  • Undvik all förtäring de första 2 timmarna. (endast vatten går bra) 
  • Undvik kaffe, te, tobak, starkt kryddad mat och läsk i minst 24 timmar. Gärna längre för att behålla bra resultat länge.

Tag med en vän så erhåller ni en exklusiv rabatt på 20% vardera och betalar endast 1200:-/person (ord pris 1500:-). Behandlingen tar ca. 60 min/person.

Shopping cart
Börja skriva för att se produkter du letar efter.
Shop
0 Min favoritlista
0 items Cart
My account